Geld over de balk

parkeermeterDe gemeenteraad geeft het college in november de opdracht om de gemeenteraad een plan van aanpak fiscaal parkeren aan te bieden, als eerste onderdeel van een totaalplan. Voor stemmen alle partijen, behalve de VVD.

Na een maand komt het college met een voorstel om de aanbesteding van parkeermeters uit te besteden. De VVD brengt de opdracht in herinnering van het college, en stelt dat het zonde zou zijn om de parkeermeters te gaan vervangen als het college de opdracht heeft om met een totaalplan te komen. Ook in de buurten waar een PAP-regime (parkeerautomaten-plaatsen) geldt worden parkeermeters vervangen.

Met het gedraai van de gemeenteraad is niets zeker in dit dorp, en bestaat de kans dat de PAP-regimes verdwijnen in het nieuwe totaalplan. De VVD heeft het college hiervoor gewaarschuwd.

2 Reacties op “Geld over de balk

  1. Astrid van der Veld

    Geld over de balk??? Het gewraakte parkeerplan, het invoeren van bewoners parkeren, dát heeft heel veel geld gekost! Wie was ook al weer de grootste voorstander van dit bewoners en toeristen onvriendelijke parkeerbeleid? ?? Juist ja… de VVD.

  2. Astrid, het is een investering van 1,5 miljoen euro. Dat is serieus geld.

    Het parkeerplan van GBZ is helder: in heel Zandvoort parkeermeters (PAP-regime). Het is niet vreemd dat jij voor het vervangen van de parkeermeters bent. Je droom komt uit!

    Of andere partijen dezelfde droom hebben, is niet helder. Het CDA heeft al aangegeven een nieuw parkeerplan te willen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s