Mislukte aanval coalitie

 

uilHet aanzien van de politiek van Zandvoort is tot het laagste niveau gedaald sinds de coalitie van OPZ, D66 en CDA is aangetreden. Vanochtend was de coalitie uitgenodigd om te vertellen over het huisvesten van statushouders in het Spalier. Achter de microfoons van het programma Goedemorgen Zandvoort waren aangeschoven wethouder Challik (OPZ), raadslid Ruud Sandbergen(D66) en commissielid Jan Beelen (CDA). Behalve Challik spraken zij niet over de huisvesting, maar over de opstelling van de VVD in het debat. Zonder argumenten en zich te beseffen dat wij niet aan tafel zaten werden er valse opmerkingen geplaatst.

Speelbal

Het niveau was zelfs zo laag bij de grond dat Eggie Poster (fractievoorzitter OPZ) speelbal werd in het betoog  van Jan Beelen (CDA). In de bewuste raadsvergadering was het namelijk niet de VVD, maar partijgenoot Freek Veldwisch (OPZ) die zijn eigen fractievoorzitter diskwalificeerde door te stellen dat Poster door zijn gezondheid niet meer wist wat hij zegt. Poster had namelijk eerder op de radio en in de raad verteld tegen de plannen van het college te zijn. Veldwisch vond dat niet gepast. “Mijn fractievoorzitter was zenuwachtig en wist niet wat hij zei. Hij is namelijk voor en niet tegen.”

Het klonk allemaal als muziek in de oren van Ben Zonneveld (ZFM). Hij stelde dat niet alleen Poster, maar ook Veldwisch zonder verstand van zaken aan het debat deelnam. Veldwisch moest zich namelijk in de bewuste vergadering een aantal keren verontschuldigen dat hij niet wist waar het over ging.

Pijnlijk

Een mislukte aanval van de coalitie op de VVD. De coalitie heeft zichzelf volledig voor schut gezet op de radio. Het optreden heeft de geloofwaardigheid van OPZ vernietigd.

3 Reacties op “Mislukte aanval coalitie

  1. Volgens mij vergeet je nog de heer Steegman. Hij werd door een bewoner op de publieke tribune bestempeld als huichelaar. Waarna de bewoner de met veel ongenoegen de zaal verliet. Wel of geen huichelaar het is zeker geen ‘licht’ .

  2. Het was inderdaad geen sterk optreden van OPZ. Normaal zeggen ze niet veel in de raad, maar nu moesten ze wel door het gedraai van hun voorman Poster. Bob de Vries was de grote afwezige door zijn gezondheid. Hij had ook gezegd tegen te zijn. Van OPZ blijft niets meer over. D66 en CDA maken daar pijnlijk misbruik van door OPZ alleen maar als stemvee te gebruiken. Ze zijn het schoothondje van de coalitie geworden.

  3. met plezier gelezen jerry .en altijd welkom in het zandvoortse juttertje .! al is de leugen nog zo snel ?? het zandvoortse juttertje plaatst het wel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s