Lijst 1 nummer 2

Jerry KramerMorgen mogen we stemmen en bepalen we welke personen de komende vier jaar in de gemeenteraad van Zandvoort komen. Stem vooral op iemand die weet wat er speelt in het dorp, niet bang is zijn mond open te trekken en alles doet in het belang van Zandvoort.

Toerisme

Vóór een sterke economie. Regeldruk verminderen voor horeca, middenstand en verblijfsaccommodaties. Het stimuleren van evenementen, promoten van Zandvoort binnen de Metropool-regio Amsterdam en samenwerken met omliggende gemeentes om de bereikbaarheid van Zandvoort te verbeteren.

Financiën

Vóór een begroting met lage lasten. Het huishoudboekje van de gemeente op orde. Investeren in openbare ruimte, groen en veiligheid. Flauwekul subsidies afschaffen.

Parkeren

Vóór één parkeervergunning in Zandvoort. Geen onderscheid in tarieven. Maatwerk in buurten met te weinig parkeerplekken. Helder voor toerist en inwoner.

Huisvesting

Vóór strakke afspraken met woonstichting De Key. Geen uitverkoop van het sociale woningbezit zonder investeringen in Zandvoort. Het aanbod voor de middeninkomens vergroten. Voldoende seniorenwoningen. Zandvoortse jongeren krijgen voorrang.

Lijst 1 nummer 2

Vóór Zandvoort!

Een Reactie op “Lijst 1 nummer 2

  1. Wat doen jullie met de WMO ?En maken jullie Zandvoort weer gezellig?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s