Mea culpa

Mede door mijn schuld liep de raadsvergadering van afgelopen dinsdag uit op een rumoerige vergadering. Ik heb hier achteraf spijt van en wil allen die zich aan mijn betoog en toonzetting hebben gestoord of zich geschoffeerd en gekwetst voelen mijn excuses aanbieden. Ik zal de voorzitter in de aankomende gemeenteraad-debat verzoeken om een persoonlijk feit om nogmaals mijn excuses te maken.

De tekst zoals we gezamenlijk namens de fractie hebben opgesteld, leest u hieronder:

Tijdens de raadsvergadering van afgelopen dinsdag hebben zowel Jerry Kramer als ondergetekende het woord gevoerd. De insteek die wij gekozen hadden was kritisch te zijn, maar ook vragen te stellen. In de politiek en ook daarbuiten vinden wij dat een houding die te rechtvaardigen is. Beiden hadden wij daartoe een stuk voorbereid.

Anders wordt het wanneer door de uitgesproken tekst  en de toon, mensen zich geschoffeerd of gekwetst voelen. Dan hebben wij het niet goed gedaan. Verre van dat, zelfs. Wij moeten constateren dat door de tekst en toonzetting van onze betogen het openbaar bestuur van Zandvoort, in de meest brede zin, in een kwaad daglicht is gesteld. Dat is nooit onze bedoeling geweest, maar is wel gebeurd. Daarvoor willen wij als fractie onze oprechte excuses aanbieden aan allen die hierdoor geraakt zijn.

Met vriendelijke groet,

Belinda Göransson
Fractievoorzitter VVD Zandvoort – Bentveld.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s