Pillenoorlog

Zandvoort apotheken

Onverantwoord, absurd en schandalig vind ik de actie van twee Zandvoortse apothekers om over onze ruggen een  strijd aan te gaan met een aantal zorgverzekeraars. De mensen die afhankelijk zijn van dure medicijnen moeten ineens een groot bedrag voorschieten of een automatische incasso afspreken. En dan maar afwachten of ze (op tijd) geld van hun zorgverzekeraar krijgen. Onbegrijpelijk dat de heer Mulder, die weet wat slapeloze nachten zijn, zo is te lezen in de Zandvoortse Courant, nog meer mensen slapeloze nachten bezorgd.

Haarlem schijnt geen patiënten meer aan te nemen. Nou, het is de wereld op zijn kop, en wat zouden we hier als gemeente tegen kunnen ondernemen. Iemand suggesties?

Krokodillentranen zijn het van Mulder volgens Erwin van der Slik. Zijn visie op de gehele situatie kunt u hieronder lezen, oordeelt u zelf.

Klik om toegang te krijgen tot reactie.pdf

Een Reactie op “Pillenoorlog

  1. Update d.d. 10/02/2013. Mulder (en ik neem aan ook zijn collega aan het Beatrixplantsoen) zijn er inmiddels uit met Menzis, overigens precies op de manier zoals Menzis voorstond dus wie is hier de echte winnaar? Patiënten van UVIT (o.a. VGZ en IZA) zijn echter nog steeds het haasje.

    Mulder heeft aangegeven dat de overeenkomst met de in onze omgeving echt grote verzekeraar Achmea pas echt slecht is. Wat mij betreft steun ik hem daarin want wat Achmea doet is echt op het asociale af. Tegelijkertijd heeft Mulder daarbij ook gezegd dat hij het niet in zijn hoofd zou halen om op dit moment ruzie te gaan maken met het grootste jongetje van de klas.
    Conclusie blijft dat dat patiënten het slachtoffer blijven in de strijd van Mulder en zijn kompaan. Een strijd die deels als een proefballon valt te typeren. Hoezeer ik ten dele ook begrip kan opbrengen voor de problematiek rond met name Achmea, het blijft een onverkwikkelijke zaken dat patiënten als menselijke pillengijzelaars worden ingezet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s