Dol Dwaze Dagen de Key

De Key Zandvoort100 Euro korting op een huurwoning van de Key. De korting geldt voor huurwoningen in de sociale sector (met een huur tot Euro 665). Waar men voorheen bijvoorbeeld 650 Euro betaalde, betalen nieuwe huurders voortaan slechts 550 Euro.

Dat is nog eens goed nieuws in tijden dat huurprijzen alleen maar stijgen. De kritiek was groot, zo werd een Keesomstraat-flat zonder pardon in de vrije sector aangeboden. Maar het bestuur van de Key heeft haar koers gewijzigd en biedt nu zelfs woningen met een korting van 100 Euro aan.

Een addertje onder het gras? Nee, het staat zelfs met koeienletters in de beschrijving:

Kale huurprijs € 664
Omschrijving

* Als u eerste kandidaat wordt, heeft u (en uw evt. partner) voor het controleren van het inkomen ook een IB-60 formulier nodig van max. 2 jaar oud. * Behoort u tot inkomensgroep 1 (verzamelinkomen onder Euro 29.900) en bent u een huishouden met minimaal 2 personen, dan bieden wij u deze woning aan voor een rekenhuur van Euro 562.

Toch een addertje! Alleen huishoudens van minimaal 2 personen krijgen de korting. Ik wist niet wat ik las en het is echt belachelijk dat men vanaf 2 personen wel korting krijgt en een huishouden van 1 persoon gewoon de volle mep moet betalen. Zou wat zijn als je bij elke persoon extra korting zou krijgen. Leuk voor grote gezinnen, die betalen vanaf 6 personen helemaal niets.

Dit kan natuurlijk niet, maar goed de wonderen zijn de wereld nog niet uit.

3 Reacties op “Dol Dwaze Dagen de Key

  1. F.D Koper Junior

    De Key heeft gewoon de macht over zandvoort, onze eigen kinderen krijgen met veel moeite een woning, als ze hem al kunnen betalen, maar de mensen uit amsterdam lijken wel voorrang te krijgen ( helaas niet te bewijzen ) Zover ik weet hebben onze opa’s en oma’s de EMM opgebouwd, en de gemeente heeft het verkwanseld onder de noemer van vooruitgang, een van de vele missers en leugens naar ons toe !!!

  2. Pingback: De Key en het College voor de Rechten van de Mens | JerryKramer.nl

  3. Pingback: Amsterdam wel, Zandvoort niet (meer) | JerryKramer.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s