Boetekleed

Image

Artikel uit het Haarlems Dagblad over wat er mis is gegaan met het stadskantoor in Haarlem. Een fragment: “Raadsleden trekken het boetekleed aan: ze geven toe dat ze onvoldoende kritisch zijn geweest bij de aankoop en ontwikkeling van het nieuwe stadskantoor Zijlpoort een paar jaar geleden. Dat kwam omdat bijna alles in het geheim ging.

Volgens Cora Yfke van de gemeentelijke Reken Kamer Commissie (RKC) was er een dominante wethouder en een zwak ambtenarenapparaat. Saillant voorbeeld is dat de koopovereenkomst van het oude postkantoor pas twee maanden na de koop ter kennisname aan de raadsleden werd gestuurd, maar geen partij zette het op de agenda.”

Do I need to say more?

Een Reactie op “Boetekleed

 1. Beste Jerry,

  Boetekleed voor het College en Raadsleden van Haarlem.

  Door te overleggen in beslotenheid kan je met elkaar onder de mantel der liefde alle problemen bedekken. In de openbaarheid moet je kleur bekennen.

  Het College en de Raadsleden van Zandvoort zal nooit het boetekleed aan trekken, alternatief bedekken met pek en veren. Met een open kar door het dorp, over het parcours van de wielerkoers. Het zal zeker goedkoper zijn dan de ca. € 70.000 wat hiervoor is uitgetrokken. Langs het parcours zal het vele malen drukker zijn.

  Helaas is daar weinig voor nodig. PR waarde voor Zandvoort: nul, sorry teletekst pagina 655 geeft nog de uitslag. Weggegooid geld.

  Nu in afwachting van de resultaten van het LDC en vooral benieuwd naar de exploitatie van de parkeergarage LDC. Waarschijnlijk zullen deze resultaten, dit nutteloos weggegooid geld meer dan compenseren.

  Peter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s