Stemming!

Rust_aan_de_kust_roest_3

Een schitterende foto van Rob Bossink! Enige tijd geleden zat ik nog naast het befaamde mannetje op het Van Fenemaplein voor een VVD campagnefoto. Het was een prachtige dag met veel zonneschijn. Net als vandaag een strak blauwe lucht, heerlijk dat gevoel dat het weer zomer wordt. Sommige strandtenten ontvingen al de eerste gasten, en andere waren nog druk bezig met het boren van de eerste paal!

Een mooi tafereel, en ook echt iets waarom het zo bijzonder is om in Zandvoort te wonen. In de winter lekker rustig, en in de zomer lekker rumoerig.

Rumoerig is het ook onder een aantal bewoners aan de kust. Zij zijn niet zo blij met de verruiming van sluitingstijden op het strand, en ook festiviteiten mogen niet groeien in aantal.

Fanmail

Zo is er een pamftet bij de bewoners bezorgd met het advies geen VVD of CDA te stemmen.

Zie hier en hier.

Het Bewoners Platform Leefbare Kust is zo verschrikkelijk laf, dat ze het correspontie adres vermelden van iemand die de brief niet heeft geschreven, en er ook geen verantwoordelijkheid voor wil nemen. Bij navraag blijkt dat ‘collega’ raadslid Bruno Bouberg Wilson in de belangenclub actief is. Zo valt ook te lezen op de website van de gemeente Zandvoort.

Zie hier.

OPZ fractievoorzitter Carl Simons wist van de actie, maar heeft er verder niets mee te maken.

WIE O WIE

Anonieme pamfletten, met ongenuanceerde teksten en onwaarheden zijn zeer schadelijk voor de politiek. De Ouderenpartij Zandvoort staat keer op keer vermeld op dit soort stemmingmakerij. Is het toeval, ik durf er me handen niet meer voor in het vuur te steken!

Wel voor de VVD! Zandvoort de nummer 1 badplaats van Nederland!

KLEUR HOKJE VIER OP 3 MAART. Jerry Kramer VVD (lijst 1)

Advertenties

4 Reacties op “Stemming!

 1. Leo Miezenbeek

  Jerry,

  Ja hoe voelt dat, wij hebben dit 4 jaar geleden ook meegemaakt.
  Nooit heb je ons er over gehoord.
  Tot we nu met feiten kwamen maar vervolgens het verwijt kregen niet op eigen kracht te opereren.
  lees http://leomiezenbeek.web-log.nl/miezenbeek/2010/03/campagne-voeren.html
  Oké nu is wel bewezen dat OPZ gewoon zeer onbetrouwbaar is. Nu moet de kiezer het nog doorkrijgen.
  Ik hoop dat ze dat op tijd door hebben.

  Gr. Leo Miezenbeek

 2. Laf en nog eens laf. Het zou mij niet verbazen als die erwin van de Slik mede opsteller is geweest!

  Wie het weet mag het zeggen? Wat de Ouderenpartij betreft. Ze worden gelukkig alleen maar ouder.

 3. Ed Kerkman

  Hi Jerry, en als hardwerkende Zandvoortse ondernemers en VVD-stemmers die hun geld niet verdienen in het toerisme (zoals ik en vele anderen) ’s nachts niet kunnen slapen vanwege het gelal en de diepe discodreunen die uit het dorp opstijgen, terwijl zij de volgende dag gewoon weer vroeg op moeten om belastingcenten te verdienen… wat vind je daar dan eigenlijk van?

 4. Hallo Ed, Zowel inwoners als ondernemers moeten hun grenzen verleggen. Overlast gaat tot het verleden behoren als er duidelijk afspraken worden gemaakt. Geluid te hard, of te laat nog muziek betekend onherroepelijke sluiting voor een periode. Maar we moeten ook de ruimte bieden voor het toerisme door meer festiviteiten en verruiming van sluitingstijden toe te staan! Tijden veranderen… Wanneer ik nu mensen hoor klagen dat er ’s middags te veel geluid van het strand komt, dan vraag ik mij werkelijk af wat deze klagers in Zandvoort komen doen. Wanneer zo iets ’s nachts gebeurd is het een ander verhaal, daar moeten duidelijke grenzen worden gesteld.

  Wel vind ik dat mensen die in en om een horecagelegenheid niet voor hun rust daar moeten gaan wonen. Wel dienen horecaondernemers rekening te houden met de ‘buren’, dus het kan zo zijn dat de muziek omlaag gaat na 22 uur, of de deuren dicht!

  In deze raadsperiode wil ik een horecakansenbeleid opstellen in samenwerking met inwoners en horecaondernemers. Het huidige horecasanctiebeleid werkt in mijn ogen averechts.

  Graag wil ik jou en anderen te zijner tijd uitnodigen om hier aan mee te werken.

  Voor het gelal op straat kan ik je oordopjes aanbevelen. Met vriendelijke groet,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s