Succes van Venlo

VvdlogoAfgelopen zaterdag zijn Belinda en ik naar de AV in Arnhem (Papendal) geweest. Deze algemene vergadering draaide om het thema “Nederland heeft de VVD nodig: zeker nu”. Voor een sterke toekomst wil de VVD juist nu keuzes maken. Daarvoor moeten we verder kijken dan de huidige crisis en uitdagingen die op ons af gaan komen benutten.

Daarnaast behandelde deze algemene vergadering het herziene kandidaatstellingsreglement en stonden het jaarplan en de begroting van het hoofdbestuur voor 2010 op het programma. Uiteraard stonden deze dag de gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart 2010 centraal. Daarnaast konden VVD-leden ook elkaar en VVD-politici in een prettige sfeer ontmoeten en spreken op het VVD-plein.

In de ochtend stonden er workshops op het programma. Een deelsessie met ex-voorzitter Jan van Zaanen over het bestrijden van lokale partijen bood gelegenheid aan de lijsttrekker van de VVD Venlo zijn succes verhaal te vertellen.

In Venlo nooit de grootste partij geweest, en nu door veel inzet en een goede campagne naar bijna 30% van de stemmen. Een geweldige prestatie… -het mag niet geheel toeval heten- mijn vraag werd de afsluiter van de sessie. Hoe houd je alle kikkers in de emmer? Jan van Zaanen werd enthousiast, en de lijsttrekker uit Venlo gaf een helder antwoord: een strakke regie met individueel campagne voeren! Uiteiendelijk zijn ook de eerste 7 kandidaten met voorkeur in de raad gekozen. Een persoonlijke benadering! De VVD : zeker nu! Venlo mocht het doen met honderdduizend Euro! Ik denk dat wij ietsje minder te besteden hebben, maar de eerste promotiefilm is al gemaakt. Gelukkig kon dat in Papendal helemaal gratis!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s