Ouwehoeren

OuwehoerHet is een kunst om met volle overtuiging iets te vertellen. In de raadzaal van Zandvoort was het afgelopen dinsdag weer een strijd om het meest sterke verhaal van de avond te vertellen. Leuk waren de opmerkingen over de watertoren, die sinds dinsdag ineens op instorten stond. Er viel wel iedere dag een baksteen naar beneden, en daarmee was de toren levensgevaarlijk verklaard. Dus allemaal oppassen bij de watertoren. Bij navraag bleek het hier om losliggende stoeptegels te gaan waar een aantal buurtbewoners bij de gemeente over hebben geklaagd.

De levensgevaarlijke situatie was aanleiding voor het voormalig SP lid, Paap, om een amendement in te dienen voor sloop van de watertoren. In de wandelgangen heb ik vernomen, dat zijn ex-maat in de strijd voor behoud Eggie Poster niks begreep van de draai van Paap. Paap heeft zich in ieder geval al genomineerd voor de Ouwehoer-award. Als SP’er TEGEN sloop als SZ’er VOOR sloop, het zegt eigenlijk meer over de SP dan de draai van Paap.

GBZ deed ook een duit in het zakje, en begon iedereen van volksverlakkerij te beschuldigen. Dan denk je dat iemand met feiten komt, maar een simpel A4tje dat in de ogen van mevrouw Draaijer geen onderzoeksrapport kon zijn, was aanleiding voor deze ernstige beschuldiging. En wethouder Bierman een leugenaar noemen, hoe durft u! Vertrouwen waren toch ook uw toverwoorden?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s