Nota van uitgangspunten

Beeldkwaliteit

Beeldkwaliteit nog niet klaar!

Badhuisplein

Badhuisplein met venster aan zee?

Aankomende dinsdag zal in de raadsvergadering de nota van uitgangspunten middenboulevard worden besproken. De commissie was al heel duidelijk: NEE, zo doen we het niet. Toch komt het in de raad, het lijkt me niet verstandig. Het is niet de eerste keer dat de heer Bierman een zware avond krijgt. Eerder was het al niet veel anders, hoe lang blijft de raad dit accepteren?

Advertenties

3 Reacties op “Nota van uitgangspunten

 1. Onbegrijpelijk. Ik heb toevallig die bewuste commissievergadering bijgewoond.

  Waarom neemt het college niet de tijd om met een goed onderbouwd concept voorstel te komen. Op deze manier blijft het plakken en knippen. Tevens moet het college nog veel zendingswerk verrichten onder diverse raadsleden. Ik hoorde die avond o.a. de heer Bouberg Wilson een opmerking plaatsen over de door hem geschatte, financiële voordelen van particulier opdrachtgeverschap. Bij mij riep dat direct de vraag op: weten ze wel waar ze over praten. Meneer Bouwerg Wilson een financieel voordeel van een 45% is naar mijn mening zeker niet te behalen. Of heeft u als belanghebbende meer vertrouwelijke informatie.

  Tevens kan het toch niet waar zijn dat geheel Zandvoort moet bijdragen aan de infrastructuur van de middenboulevard. Ik mag er toch van uit gaan dat de Zandvoortse Raad alleen met de plannen instemt bij van een gesloten grondexploitatie (incl. de aanleg van de infrastructuur). Juist de bewoners van de middenboulevard gaan namelijk profiteren van de waardeontwikkeling. Niet wij in Noord.

  College neem de tijd. Na zestien jaar, was het niet Frits van Caspel die vol trots in de Krant de aankondiging over de aanpak van de middenboulevard meldde. Eén maand meer of minder is geen verloren tijd.

  Nog een advies voor Bierman. Volg uw collega Herrema uit Amsterdam. Lees:
  De Amsterdamse wethouder Tjeerd Herrema (verkeer en vervoer) stapt op. De reden is een nieuwe tegenvaller bij de aanleg van de Noord-Zuidlijn, de nieuwe metroverbinding in de hoofdstad.

  Lees volgende week in het Zandvoorts Nieuwsblad
  De Zandvoortse wethouder Marten Bierman ( Portefeuille: o.a. Woningbouw en Stedelijke Vernieuwing) stapt op. De reden is een nieuwe tegenvaller bij het opstellen van het bestemmingsplan voor de middenboulevard in Zandvoort.

  Een mooier begin van het zomerseizoen kan Zandvoort zich niet wensen.

 2. Cor Draijer

  Hoi Jerry,

  mochten ze er niet uikomen om alles op te kopen, dan kan er gekeken worden naar België in het plaatsje De Panne. Jeweetwel, Plopsaland ligt daar maar ja, je hebt nog geen kinderen dus hoe kon je dat ook weten. Feit is dat we afdwalen en ik wilde je deze foto net onthouden. Gemaakt door mijzelf in de zomer van 2002 en ik heb er nog veel meer.

 3. En waarom zie we die foto nu weer niet..dus bij deze dan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s