Likkebaardend

 

Woonstichting De Key (opvolger EMM) blijft likkebaarden in Zandvoort met al dat moois!

1.500 woningen cadeau…

Alles voor NUL Euro in de boeken…

Wel achterstallig onderhoud…

Duur ingehuurd personeel…

Slechte organisatie…

EMM failliet???

Lik me r**t!!!

2 Reacties op “Likkebaardend

 1. Jerry,

  Eindelijk iemand die niet blind is. EMM kan niet failliet zijn. Het merendeel van de complexen (Noord en Oud Noord) staat nagenoeg voor nul in de boeken. De gemiddelde levensduur is hier de vijftig jaar al gepasseerd.
  Er moet nog zoveel stil vermogen (waarde van het bezit) zijn.

  Nee, de Raad van Toezicht (voor het overgrote deel bestaat deze Raad uit Amsterdammers) had niet de kracht en interesse om een goede organisatie neer te zetten. De Key loopt zeker likkebaardend door het dorp. Het bezit van de Key in Amsterdam kan niet tippen aan dat wat wij als EMM overdragen. We praten ons maar iets aan. Als je het maar vaak genoeg zegt.

  Daarbij komt nog eens het imago van de Key. Uit een aantal artikelen, recent nog in het Parool is op te maken dat zij niet altijd even sociaal handelen bij renovatie en sloop/ nieuwbouw.

  De RVT had veel beter een goede organisatie kunnen neerzetten of als het echt niet anders kan, aansluiting moeten zoeken bij een Haarlemse corporatie. Aansluiting bij een Haarlemse corporatie was veel logischer geweest, mede vanuit uit de woonruimteverdeling.

  Jammer van deze gemiste kans voor Zandvoort. Huurdersvereniging Zandvoort heeft liggen ‘slapen’ of zich verkeerd laten voorlichten. Leden van de huurdersvereniging is het niet zo dat in de RVT van EMM iemand zitting heeft van de woonbond?

  Van de Gemeente Zandvoort hoef je al helemaal niets meer van te verwachten. Na de strandtent nu het Wapen van Zandvoort. Als de vraagprijs wordt betaald en een renovatie moet worden bekostigd is Zandvoort naar mijn schatting weer € 900.000,– armer. Laat het college niet zeggen: behoud van cultureel erfgoed en er is een sluitende exploitatie te maken.

  Nee, Zandvoort gaat (financieel) kapot aan dit college. Jerry stop de krankzinnigheid. Waar blijft de scherpte (ondernemersgeest) van de VVD? Is Paap de weg kwijt of is hij blij dat door de aankoop van het Wapen hij weer minder concurrentie hoeft te vrezen?

  Stop Stop

  Groet
  Harry

 2. Pingback: Klap geven | JerryKramer.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s