Parkeren

ParkerenParkeren in Zandvoort wordt het toetje voor 2007. Na de Middenboulevard, het Louis Davidscarré en de WMO staat de parkeervisie voor het volgende seizoen van de Zandvoortse Gouden Kooi op de agenda.

Afgelopen woensdag avond zijn de raadsleden geïnformeerd over de nieuwe parkeervisie tot 2012. Het aantal BEL- en PAP-parkeergebieden wordt uitgebreid, zo worden Park Duijnwijk en Oud-Noord al in 2008 ingericht voor belanghebbenden parkeren.

In 2009 worden Hogeweg en Brederodebuurt, op de Hogeweg na, ook voor belanghebbenden parkeren ingericht. In 2010 gaat in de Zuidbuurt een PAP-regime gelden. Dat betekent dat bewoners met vergunning bij een parkeerautomaat kunnen parkeren, anderen betalen in de automaat.

De parkeertarieven gaan omhoog en de bezoekerspas wordt een kraskaart (leuk als verjaardagscadeautje). Autobezitters met een eigen parkeergelegenheid krijgen geen parkeervergunning meer en worden zo gedwongen op eigen erf te parkeren.

De toerist wordt extra getroffen, aangezien hij ook in de wintermaanden aan de boulevard moet gaan betalen voor een parkeerplaats.

En Canadees parkeren natuurlijk???

Het toetje zal zeker niet iedereen lekker smaken, maar u krijgt na de zomer de gelegenheid uw recept voor de parkeervisie te geven.

Advertenties

Een Reactie op “Parkeren

  1. “welkom in de meest MKB vriendelijke gemeente van Noord-Holland”. Haal dat bord maar weg want zo vriendelijk is Zandvoort niet meer voor zijn toerist!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s