MINI Zandvoort

MiniHet wordt druk in Zandvoort, de al overvolle (internationale) evenementenagenda wordt aangevuld met een Mini-evenement. In het weekend van 22 t/m 24 juni ontmoeten duizenden Mini-fanaten uit de hele wereld elkaar op het Circuit van Zandvoort tijdens de Mini United. Na ondermeer Rome en Bilbao heeft BMW, de Mini-producent, gekozen voor Zandvoort.

Behalve dat er naar schatting 6000 Mini’s van het oude, maar ook van het nieuwe type naar Zandvoort zullen komen, is er een uitgebreid programma opgesteld voor de drie dagen. De algehele leiding ligt bij BMW Nederland en dat garandeert een aanbod van attracties die van wereldniveau zijn.

Door de aanwezigheid van de vele buitenlandse journalisten (nu al meer dan 130 aanmeldingen) en talrijke buitenlandse TV-ploegen zal Zandvoort weer een plekje op de wereldkaart krijgen. Echte Zandvoort promotie onder een vleugje Amsterdamse bekendheid, met wat foto’s van Haarlem voor het centrum van Zandvoort! Kijk zelf eens op MINI UNITED 2007!

Advertenties

Een Reactie op “MINI Zandvoort

  1. Jaap Koper

    Dit is leuk en aardig voor de liefhebber. Uiteraard zou een circuit goed zijn voor beurzen en demonstraties, maar de autosportliefhebber wil meer dan alleen een dagje naar Mini’s kijken. Het blijft een doekje voor het bloeden, voor iets wat er niet is. 12 dagen. Ik weet het, dat we daar niets aan kunnen veranderen, maar deze dagen zijn leuk voor de mensen die een Mini hebben en die het een leuk autootje vinden.
    Of het zal helpen om Zandvoort op de kaart te zetten, waag ik te betwijfelen, want daar zijn grootschalige evenementen voor. Aardig dat het er is, maar meer ook niet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s