Ouderen soap

Marten_biermanDe soap rond de advertentie van de Ouderenpartij over de Middenboulevard (wens) is nog steeds het gesprek van de dag. Het nieuws heeft ook de redactie van het Haarlems Dagblad bereikt, deze krant schrijft over drie opties. "Ofwel alles blijft bij het oude in de coalitie, omdat die bereid is verder tegemoet te komen aan de standpunten van OPZ, of OPZ stapt uit de coalitie en wethouder Bierman vertrekt. Ook is het goed mogelijk dat Bierman voldoende steun heeft in de gemeenteraad om te kunnen blijven zitten."

Dit is volgens mij een goede constatering, alleen niet voor de vergadering van 18 januari 2007. Dit moet pas aan bod komen bij het vaststellen van het bestemmingsplan rond april/mei 2007.

OPZ heeft eerder gedreigd om de wethouder weg te sturen. Of zoals een prominent in de Middenboulevard het politieke spel van de OPZ altijd omschrijft: "een hond die blaft, maar niet bijt." Wellicht zal de Ouderenpartij 18 januari bijten. Het lijkt mij alleen niet verstandig, want ze bijten hier al hun kiezers mee. Want zoals de partij zelf stelt zijn ze er voor alle Zandvoorters.

Als ze toch bijten zal de partij Middenboulevard Vooruit het levenslicht zien. Weten de Zandvoortse kiezers in ieder geval waar ze de volgende keer aan toe zijn.

Het bewuste artikel in het Haarlems Dagblad leest u hier.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s