Afscheidsspeech

Ouderen_partij_zandvoort_1Vrijdagavond de Nieuwjaarsborrel van de Ouderen Partij bezocht. Wethouder Bierman nam alvast een voorschot op 18 januari door aan te geven dat het wellicht zijn laatste vergadering als wethouder kon zijn. Wat heel begrijpelijk was na de speech van de fractievoorzitter Carl Simons, die nog eens haarfijn verklaarde het beleid van de wethouder (college) niet meer te ondersteunen.

Hierop wilde wethouder Bierman wel reageren, die in eerste instantie niet wilde speechen, maar eigenlijk werd gedwongen door de woorden van Carl Simons. Ik denk dat de wethouder de eer aan zich zelf houdt en 18 januari zijn post zal opgeven.

Update: De vergaderstukken voor 18 januari zijn zo juist bezorgd! De oppositie partijen CDA, GBZ en SP willen het volgende besluiten:

– OPZ op te roepen zich uit te spreken over het door dit college gevoerde beleid t.a.v. Middenboulevard en daar de nodige consequenties aan te verbinden;
– De coalitiepartijen op te roepen de initiatiefnemers en de formateur van deze coalitie hun huiswerk te laten over doen t.a.v. de beleidsintenties welke verwoord staan in de Raadsopdracht en deze opnieuw aan de raad aan te bieden;
– OPZ op te roepen in de toekomst duidelijker te communiceren in raad en commissie zodat hun stemgedrag bij de besluitvorming overeenkomt met hun politieke uitgangspunten.

Consequentie: OPZ een motie van wantrouwen voorschotelen om de wethouder/college naar huis te sturen? Toch Gert-Jan Bluijs?

Advertenties

Een Reactie op “Afscheidsspeech

  1. Jerry,

    Jammer voor Bierman, een wethouder met kennis van zaken. Beter dat OPZ opstapt. OPZ geef Zandvoort dat geluk. Mijn reactie op het artikel over de middenboulevard was een voor uitziende blik.

    Gr. Thijs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s