StemWijzer

Stemwijzer De nieuwe StemWijzer voor de Tweede Kamerverkiezingen 2006 is online. Vandaag hebben de lijsttrekkers de StemWijzer mogen uittesten, helaas voor Mark Rutte kwam bij hem ‘Uw stemadvies is: D66’ op het beeldscherm! VVD kwam niet niet voor in zijn top 3, volgens Rutte lag het allemaal aan een technisch probleem.

Natuurlijk heb ik zelf ook de test gedaan en mijn stemadvies was ook geen VVD. Ik kreeg het advies om op de partij EénNL te stemmen. Alleen Pastors zal het zonder mijn stem moeten doen!

Update: Doe ook de StemBeter op Geenstijl.nl. Ik kreeg daar het advies: Jij bent een burgerpik, dus stem rechts. VVD ofzo. Of die partij van Wilders. Je kan je lekker druk maken over mannen met snorren, wat wel een beetje vaag is. Het is duidelijk dat je te weinig loon ontvangt want anderen krijgen in jouw ogen veel te veel. Je wilt hier graag iets aan veranderen. Niet door zelf harder te werken, maar door te gaan stemmen… Natuurlijk heeft jouw stem zin. PROEST, Moehaha. Ohja, over vier jaar zeik je nog.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s