Kan het geluid wat harder?

Kan_het_geluid_wat_harder De races zijn afgelopen, de meeste bezoekers weer veilig thuis, de horeca in het dorp heeft goede zaken gedaan en het circuit heeft meer als 100.000 mensen dit weekend door de poorten zien komen. Jeroen Bleekemolen reed lange tijd op de eerste positie en eindigde uiteindelijk op de vierde plek! Klasse, de A1GP was een groot succes voor Zandvoort. Ik heb in ieder geval genoten en volgend jaar komt de A1GP natuurlijk weer terug, namelijk op 30 sept 2007.

En zoals JP door de microfoon sprak: "Gentlemen, for the pride of your nations start your engines!" en het donderde nog lang na op Zandvoort!

Alleen het geluid viel een klein beetje tegen, mag het in het vervolg iets harder, want in Bloemendaal kon men de race niet goed horen.

Stelling op HD

Advertenties

2 Reacties op “Kan het geluid wat harder?

  1. Jerry, het geluid was hard genoeg, althans volgens de provincie. Het is echt schandalig, maar gisteren is er 2 db teveel geluid gemaakt!
    http://www.haarlemsdagblad.nl/nieuws/sport/sportalgemeen/article970129.ece

    Dat wordt natuurlijk een zware boete, want zo’n gigantisch vergrijp moet je natuurlijk direct hard aanpakken….pfffff…heeft men dan niets beters te doen in Nederland?

    Heb dit weekend genoten! Een evenement waar elke Zandvoorter trots op moet zijn! Ook complimenten voor het centrum, gezelligheid, muziek, drukte…ik zeg op naar de A1GP 2007!

  2. Inderdaad, ik ben wel benieuwd naar die metingen, want in het dorp heb ik namelijks racegeluiden kunnen horen. Op het circuit zelf was er wel veel herrie, maar ik neem aan dat de provincie niet op het circuit heeft gemeten? Ik zal dit uitzoeken, i.i.g. de A1GP in 2007 gaat door!!!

    Wellicht waren het wel de vier straaljagers die voor de overschreiding zorgden of zijn de meetpunten gesaboteerd. Je weet maar nooit hoe ver sommigen willen gaan om hun doel te bereiken en het circuit willen dwarszitten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s