Typisch Zandvoort

Joke_draijer Nou nou, het feest kan beginnen want de politieke partijen van Zandvoort zijn weer binnen. Na de afgelopen twee vergaderingen, Raad en commissie Projecten & thema’s, moeten WIJ ons rot schamen. Wat een blamage voor de Zandvoortse politiek. Uren lang ouwehoeren over drie keer niets. De gemeente raad van Zandvoort kan zijn eigen notulen niet vaststellen, een interpellatie (van GBZ) zonder inhoud met een uur gezwam over de meest uiteenlopende pietluttigheden, waar geen touw aan vast te knopen is, een lange schorsing om met de commissieleden onderling te spreken over een persoonskwestie, geen openheid, geen transparantie, en een wethouder die kwaad de vergadering verlaat.

Ik kan nu net zo lang doorgaan als mevrouw Draijer van het GBZ, alleen treed ik dan in de details waar niemand op zit te wachten.

Advertenties

3 Reacties op “Typisch Zandvoort

 1. Ik zie dat je pissed bent, dus ik wil niet pietluttig doen * kuch *, maar kwaat moet met een d. Of is de spelling echt zo drastisch vernieuwd.

  Hoe dan ook: Het schijnt hier gewoon niet anders te kunnen in de Zandvoortse raad: een paar camera’s erop (waarvan uiteraard een flink aantal buiten de arena), et voila: een poli-docu-soap 1e klasse. Misschien nog niet eens slecht voor de gemeentelijke kas.

  Veel zal er wel nooit veranderen: alles grijpt hier nu eenmaal verrassend snel in en aan elkaar. Het is en blijft natuurlijk een dorp …

 2. Erwin van der Slik

  Helaas volgen niet alle partijen het voorbeeld van de VVD met een grotendeels vernieuwde fractie. Dan is het uiteraard niet te voorkomen dat politieke fossielen als Fred Kroonsberg (aardige vent trouwens) en uiteraard (die eer krijgt ze dit keer) het politieke überfossiel Joke Draijer wat oude koeien uit de sloot halen en dan is de uitslaande brand snel een feit.
  Goede aktie van Wilfred Tates om op te stappen trouwens. Zandvoort moet daadkrachtig bestuurd worden, aan oeverloos geleuter en mekaar met modder bekogelen heeft niemand iets!

 3. Jan van der Meulen

  Een verlossıng voor Zandvoort. Tates zal toch nıet defınıtıef zıjn opgestapt?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s