Evenwichtige belangenafweging, hoe…

Na het lezen van de reacties van voormalig wethouder Michel Demmers op blogs van Bruno Bouberg-Wilson kan ik niet achter blijven om te reageren. De identiteit van Zandvoort is een badplaats, daar kunnen geen misverstanden over bestaan. Maar denken in kansen, en dat vertegenwoordigers op de Middenboulevard denken in bedreigingen is een verkeerde insteek. Michel voor de zoveelste keer sla je de plank volledig mis. Is het niet zo dat wanneer je continu vanuit het torentje op het Raadhuisplein bevolkingsgroepen jouw geformuleerde kansen aanbiedt bewoners argwaan krijgen?

Na het zoveelste plan ‘SLOOP’ willen mensen eens serieus genomen worden. Ik vind dan ook jouw argumenten veelal denigrerend, je blijft continu zeggen dat mensen op de Middenboulevard niets willen. En dat is pertinent onwaar!

Jij schrijft: "Het kan niet anders zijn dat nadat er in al die jaren 15 varianten van het boulevard gebied uit en te na besproken zijn er geen EEN aanvaardbaar is, ik de conclusie moet trekken dat integriteit van jou en je medestanders m.b.t. de toekomst van Zandvoort ernstig in twijfel trek." Draai de situatie nu eens om, dat EEN variant wel aanvaardbaar is. Ten eerste moeten we ons eens afvragen waarom deze variant niet bestaat, los van het feit of deze voor jou en alle inwoners van Zandvoort aanvaardbaar is. In jouw betoog draait het vooral om de door de gemeente aangedragen kansen.

Nee, deze bewoners willen een eerlijke KANS op participatie in de breedste zin van het woord, net als iedereen dat zou willen wanneer het over zijn eigen achtertuin gaat.

Daarnaast zijn het niet de bewoners geweest die de wethouder schoffeerde… De communicatie met de bewoners op de Middenboulevard is al jaren verstoord, daar had men eerst aan moeten werken!

Het is niet voor niets geweest dat de OPZ, door jouw partij (GBZ) veelal afgeschilderd als de Overbodige Partij Zandvoort, in heel Zandvoort veel stemmen hebben gekregen. Dus of het nu alleen de bewoners van Middenboulevard zijn die de door jouw geformuleerde kansen als bedreigingen zien trek ik sterk in twijfel.

Advertenties

3 Reacties op “Evenwichtige belangenafweging, hoe…

 1. Erwin van der Slik

  En al die fantastische GBZ bestuurders maar volhouden dat de kiezers de zaken tijdens de laatste gemeenteraadsverkiezingen toch echt niet goed gezien hebben en dat ze zo dom zijn geweest om zich te laten misleiden door allerlei wazige clubs met al dan niet verborgen agenda’s? Is het niet dramatisch dat die geweldige mensen van GBZ die zoveel goeds voor ons hebben gedaan in de afgelopen jaren, door die dommer Zandvoortse burgers nu zo miskend worden?
  Jerry, een groot compliment voor je ultra-heldere analyse: dit is nu precies waarom een groot aantal bewoners en zeker die langs de middenboulevard het helemaal hebben gehad met deze club. De verkezingsfolder van GBZ kon niet aansprekender zijn: wie een kuil graaft…

 2. michel demmers

  Geachte lezers van deze weblog,

  De reactie van mij op de bijdrage van Jerry is te vinden op de web-log van Bruno Bouberg Wilson, en voorzover het Erwin van
  der Slik betreft: Erwin de LPF is op sterven na dood, dus geroeptoeter, spreekt niet meer aan,

  Groet Michel Demmers.

 3. Erwin van der Slik

  Ach Michel, dan bevindt GBZ zich in goed gezelschap toch, hahaha!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s