Een amfibievoertuig?

Why not?

Ja, waarom ook niet. Ik geef Maz een gezellig amfibievoertuig cadeau! Hartstikke handig, als je een club aan de Engelse of Nederlandse kust hebt. Of een strandtent aan Bloemendaal… Daar komt immers geen trein! Oftewel er is wederom een briljant DJ Fanclub idee geboren: Vanaf juni rijd/vaart het DJ Fanclub amfibievoertuig tussen het strand van Zandvoort, ter hoogte van het treinstation en Bloemendaal aan Zee, "op en neer!" Je stapt op het strand van Zandvoort, droog en wel aan boord van het voertuig en je stapt er een half uurtje later nog steeds helemaal droog op het Bloemendaalse strand weer af! Een enkeltje gaat je dan 8 EURO kosten incl. een blikje Redbull (sponsor). Voor 12 EURO koop je al een retourtje.

Muziek terwijl u vaart!

Eenmaal aan boord, zo gouw we het ruime sop gekozen hebben, gaat de muziek keihard aan. Dance (live van ID&T radio), maar ook iets toepasselijkere nummers zullen dan gedraaid worden. "We are sailing" Van Rod Steward op "de heenweg" naar Bloemendaal en "Sailing home" van The Cats op "de terugweg" naar Zandvoort. Ook kunnen we wanneer we "op volle zee" zijn (en dus buiten de territoriale wateren) de nieuwe party drug XL-e "aan de man" brengen. ("IN de man" brengen, dus…) Dat laatste moeten we nog ff onderzoeken, of dat nou wel zo’n slim idee is. Maar daar komen we nog wel uit… (Of IN?) Kortom, dit is geen cadeau suggestie meer, maar een businessplan geworden. Dit idee valt dus ook af…

Bron: www.djfanclub.nl 2004

Als de burgermeester dit toch had geweten!

Advertenties

Een Reactie op “Een amfibievoertuig?

  1. Een goed idee maar waarom van Zandvoort naar Bloemendaal? Er gaat zomers bus 84 naar Bloemendaal en weer terug. Beter zou zijn Zandvoort station naar het strand van Zandvoort zuid. Dat gebied is te ver om te lopen en er is geen busverbinding meer zoals verleden jaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s