Zandvoort in beeld

Wel eens een kijkje genomen op www.zandvoortinbeeld.nl, een website met nieuws, fotoalbums, forum, enz.. Helemaal gefocust op Zandvoort.

Het artikel “Open huis BKZ” bericht het volgende: Het Haarlems Dagblad berichtte afgelopen zaterdag over de expositie. Opvallend punt daarin is het verhaal van Mark Sjerps over zijn beeld “The Seas of She”. Dit beeld is verkocht aan een zandvoortse zakenman, die het beeld op zijn beurt in de publieke ruimte van Zandvoort wil exposeren, te weten op Boulevard Paulus Loot ter hoogte van de paviljoens vier en vijf. De gemeente heeft begin dit jaar de vergunning afgegeven. Drie bewoners houden de plaatsing echter tegen: men is bang dat het beeld zal gaan “fluiten” bij hardere wind. Erg jammer, ten eerste omdat het een fraai kunstwerk is en ten tweede omdat het beeld geen kans krijgt om te bewijzen dat het wellicht niet eens kan “fluiten”.
ZiB wenst Mark zijn beeld de plek die het verdient, en als het blijkt te kunnen “fluiten”, dan is daar vast wel een oplossing voor te vinden.

Draait Zandvoort door?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s